she is still the wild one here




jag är en talare: nytt år nya möjligheter
nyåret böjade hos fannybanny där elenore och hon hade lagat oss en fin middag. Sedan kommer gänget med albert i spättsen en riktigt rolig stund med grannarna! men smedby avar sluts stationen så efter lite spring i korridorerna och lite snubbel i trapporna (sara+ högklackat går inte ihop sig) väl framme i smedby partyyy partyy. Var fan försvann sara? bussresan hem blev räddad av först nicke och sedan martin och sebbe vi mötte sedna upp fanny och väntade spänt på dom andra. aee jag vet i fasen så mkt hände , kvällen fick tyvärr ett mkt sorgligt slut och det gjorde så ont för jag älskar alla såååå jävla mycket hoppas ni vet det vänner! saknade dock flicksen i klassen och vi lyssna på låtar bara för vi sakna erika. O FRIDA!!!
natalie o jag hade en lite stund idag heheheheh Natalie det där lovade jag ju för ett år sen. å jag avsluta d2008 som jag började 2009. aa ni fattar inget. aa inte jag heller.
PUSS PÅ SEXIGA RUMPOR SOM JOHANNA INTE SKULLE HA SAGT

Kommentarer
Postat av: n

Skillanden va bara att 2008 så va det en början och jag va så glad så jag knappt kunde andas. 2009 vare bara för att , likgiltighet. Haha men det gör väl inget ? Nääärå . Bästa du!

2009-01-02 @ 12:31:06
URL: http://natalieriksson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0