Hela världens hunger samlad i mig


Sitter här o tänker förmycket igen., Känns som det måste hända något snart nått stort liksom! Iofs har det hänt väldigt mycket den senaste tiden, men jag menar nått helt annat. Känner någon slagt längtan efter att prova nått helt nytt. Elr bara känna mig nödvändig, att vi är skapta av en andledning, ni vet.. Jaja. Plötsigt har jag alla dom här målen , jag vet vad jag vill göra. Men ett helt nytt liv? Samtidigt känner jag hela tiden att jag : shit det ska jag göra när jag blir äldre: men varför inte NU?

Kollar runt på olika organisationer. Något måste jag göra. Något vill jag göra.
Jag och natalie ska gå med i en organisation här i nkpg. Fadder är nått jag alltid viljat bli, så nu jäklar borde jag ta tag i det! Så mycket åsikter inom mig så lite handling. Så är det med allt som hänt den senaste tiden.

It's time for me to fly


Idag blir det spelkväll med familjen hos Malin. Lär bli mys, bara det att jag går och är stressad och oroar mig för massa saker hela tiden. Sjukt jobbigt! töööönt.
Utvärdering av helgen: Mexicana race med vad Erika hade smugglat hem. Viva la Mexico!! Kul, men vi blev ganska många i fannys lilla hydda. Trevlig var det iaf tills det var dax att sova och dom tvingade mig att bädda ner mig i choflösen? med eric. Trångt varmt. Eric lekte bebis och tvingade mig att klia han på ryggen halva natten. När Erika övergav vid 6.00 kände jag att jag var tvungen att hålla stämningen uppe, detta uppskattades endast av Sebbe. Själva grejen var iaf att fira att Erika och Eric hade hittat hem igen. Framförallt Erika som precis landat i vårat kyliga land igen.

Vi får verkligen hoppas att Elias inte invigde la pizza place , men det tror jag dessvärre han gjorde..
Ivan får stå för hjälteinsattsen som köpte 15 cheeseburgare
Fanny får stå för kommentaren som är kock och undrade vilken smak salt hade "aee inte äre surt iaf"
Eric får stå för skämtet " äre nån som har en skruv lös elr" nya Björn gustavsson.
liteeeee långt det blev sara FÖR ATT JAG UNDVIKER ATT GÖR ANNAT. BAD.
Tac(k)os

stones taught me to fly........


haha på er som inte trodde jag skulle finna mig en pulka kompis för idag har jag slirat i backarna! Planen var egentligen skridskoåkning men efter att ha stött på ett och annat problem med öppentider fick vi nöja oss med den gamla snowracen. Drömde något så hemskt inatt och det fick mig att inse att jag måste spendera mer tid med min lillasyster. Det är så viktigt att värdesätta dom vi har runt omkring oss. INGET får hända dom jag älskar! det får bli dagens stora visdom mina vänner.

And now its only fair
That I should let you know
What you should know:
I cant live
If living is without you
I cant live
I cant give anymore
I cant live
If living is without you
I cant give
I cant give anymore

dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger dom ljuger, vi finns ju kvar


Frågan är hur man ska summera denna underbara onsdag?
jag antar att saletti får för sig massa när hon läser det här, inte bara hon föresten. MEN serriöst people jag är förvirrad.  Dagens störrsta händelser: jag träffa gullimullisar igen!  Jag sa till Saletti att mina ben var förlamade, men icke skulle vi tro sara ( jag har slutat med överdrifter i år remember!) Det hela resultera i att bena inte längre höl upp och jag ramlade ner för den stora trappan till matsalen  där självklart halva (underdrift) skolan satt. Saletti kom iaf till min räddning och fångade mig, om man kan kalla det det när jag landar på henne? Situationen var inte alls pinsam VI ÄR VANA!
NYA TRADITION: Vardagslyx med fanny. inspererade av blondinbella you might think...
Extremt tråkig men det går inte att ladda upp bilderna jag hade tänkt mig:(  IMORGON KOMMER ERIKA HEM!!!! DENNA HELG KOMMER BLI SUPERBRA, bara vet det!
so looong suckers


Way over my head

WAY OVER MY HEAD
Gårdagen bjöd på det mesta. Känns som det har gjort det dom senaste gångerna. Vad kan vi säga ujujuj. Angående bloggandet jag har blivit lite återhållsam eftersom jag har fått för mig att bloggen läs av folk som inte är ämnade att läsa den.
Bilder från mys kvällen:

extremt lugn kväll igår: Saft, bullar och filmtittande mys!
jag skulle vilja ifrågasätta fannys handlingar men jag antar att hon skulle vilja ifrågasätta mina.
Idag ska jag ta det lugnt men lite senare ska cassandra och jag ut och promenixa och hon ska agera kurator.
Lovisa sa att det inte skulle komma mer snö men nu jägarns ska vi ha race sabina! Linnea jag har hört att yxbacken öppnar nästa helg du+ jag.
slutligen: vi kan ju bara hoppas att natalie inte svettades för mycket  igår. men farmförallt JAG SAKNAR LOVISA min spjuver.
WOMH Sara

she is still the wild one here




jag är en talare: nytt år nya möjligheter
nyåret böjade hos fannybanny där elenore och hon hade lagat oss en fin middag. Sedan kommer gänget med albert i spättsen en riktigt rolig stund med grannarna! men smedby avar sluts stationen så efter lite spring i korridorerna och lite snubbel i trapporna (sara+ högklackat går inte ihop sig) väl framme i smedby partyyy partyy. Var fan försvann sara? bussresan hem blev räddad av först nicke och sedan martin och sebbe vi mötte sedna upp fanny och väntade spänt på dom andra. aee jag vet i fasen så mkt hände , kvällen fick tyvärr ett mkt sorgligt slut och det gjorde så ont för jag älskar alla såååå jävla mycket hoppas ni vet det vänner! saknade dock flicksen i klassen och vi lyssna på låtar bara för vi sakna erika. O FRIDA!!!
natalie o jag hade en lite stund idag heheheheh Natalie det där lovade jag ju för ett år sen. å jag avsluta d2008 som jag började 2009. aa ni fattar inget. aa inte jag heller.
PUSS PÅ SEXIGA RUMPOR SOM JOHANNA INTE SKULLE HA SAGT

RSS 2.0