Midsommar

jaha mina kära vänner nu går vi mot mörkare tider! midsommar igår, jobba sent. orka inte gå till böda sand elr köpingsvik. dom andra knalla upp i guess. jag hittade mig en granne tobbe som jag spenderade kvällen med. först kolla på våra fulla föräldrar och sedan drog han upp mig till resturangen och bjussa på cider. det blidde med andra ord lungt. men vi hade trevligt och det är ju det viktigaste. hade v iljat leka med björn men som sagt gå upp till han efter en hel dags arbete orkades inte. henke och micke spelade hela kvällen sjuktbra är dom. jag prata lite med henkas släkt som var väldigt stolta eftersom det var deras första gigg i sommar.
måste käka nu återkommer!
kissyy sara

There is no words

Imorgon åker jag. Lämnar stan. Jag vill bara säga till alla er mina gullungar att jag kommer sakna er sjukt mycket! Allihopa! Kvällen avslutades i tårar hos lovisa, inte riktigt för att sverige förlora men visst fälde jag en tår under matchen. Min tröja brändes och en hugga dans dansades. Nu är det upp till hannah att se till så filmen kommer ut. Anyway i love you guys <3 Hoppas ni får en skit bra midsommar. August min kära dator är med mig för att uppdatera er om min tillvaro. Gash vad svårt detta blev. Men vi ses ju alla på augusti festen som ligger liiiiiiiiite dumt! nu måste jag börja göra mig i ordning för imorgon ska det sista packas! Tat lungt i midsommar!!
Kärlek / Sara

det e så vi göre här i stockholm/norrköping

Går kvällen spenderades med ett gäng galna stockholmare. Mycket intressant trevlig kväll, dock lite sur på en av dom ! nättie och fäny i hård körning. sara och is lite ja utöver det vanliga. nätt min söt , what wouldnt she do for komama;D stark satsning . we own this town ! I love them<3

Fannys place

Fannys land hela helgen, softichhh :D
Helgen bjöd på fest, näckning, mysterium, hallonfläckar, slevar, rabbit, finskar i bastun, bortsprungna flickor, bil med pojkar på 10 min, mm . Kan jag säga annat än att det var en kanon helg. fem av fem toasters kanon kul! 
Fredagen började tidigt och inte helt klart i huvudet efter torsdagen i folkis. Blev stek på stranden och sedan lite god mat . Mot kvällskvisten tittade fännies grannar förbi .. mjaa supa ner dom stod väl på schemat. lovisa, erika , nättie försvann medans vi andra drog oss ner mot bryggan, där blev det näckning på hög nivå, sedan övergavs petter och jag av thoma och fanny som vi aldrig riktigt fick veta var dom var , de skulle iaf hitta killarna som hade åkt vilse på vägen dit. så det blev stek i bastun sålänge, och när dom andra kom tbx mer stek. nu är jag rabbit och sleven. " chips på det här då thoma!" dirty talk vart ju aldrig uträtt så att säga , haha men ett ord skall finnas av oss ;) Lördagn vart väl lite lugnare , finskar i bastun!! hoppas fannys kära grannas hitta hem ordentligt, you will always remember the first one .  Lovisa och jag jag stanna längre idag och bada , arne vart min nye vän. han och jag för alltid <3

När jag tänker på det har jag fått allt jag bett om. Kan livet bli bättre? Kanske just därför motgångar. Gud vad underbara ni är , men när jag får vad jag vill varför inte ta det? Hur vet man innan? Jag kan ju inte veta det är så svårt för oss ju. Lovisa jag har svårt att öppna mig, jag vet. men du vet ändå så mycket för jag älskar dig så mycket- han hörde min bön och jag fick dig <3


Hela året har jag väntat på : juni, juli, augusti!

Det är helt sjukt ! ja , imorgon är det för i bövelen avslutning! :D Jag blir alltid som ett litet barn när sommarn börjar nalkas, och åter igen pirrar det nere i kistan. Jag kommer sakna mina kära klasskamrater dock. Det känns som tjejerna kommit närmre varandra nu.
Idag var vi alla i klassen hos mårten. Det var mysigt :) Sedan gick vi och bada i ensjön. Jag, linnea. sabina, deniese, louise, julia och mikaela låg kvar och sola ett bra tag. Får verkligen inte bränna mig mer nu! silikon läppar säger jag bara! inte kul... hoppas dom går ner till imorran på avslutningen för det ser ut som ett misslyckat plastikförsök.
Igår lyckades man med sin enorma charm (ehömmmm) fixa gratis biljett till musikalen. Kul att gå på den med bästa lovisa, gonzalo kom osså osså vare såklart 9cm2 . NAJS BAJS :)


Vi har gått i samma klass i snart ett år<3

Du gav mig en chans att säga allt jag aldrig sagt

Var på landet från i lördags morrse. Nu har jag bränt mig rejällt! Mormor fyllde 70, så släkten åkte ut till landet för att fira lite. Jätte skönt väder hela helgen!
fyifasiken vad jag är röd, indian? mjoo kanske.. idag kan jag iaf knappt röra mig. får se om jag kan ta mig ner till skafferiet lite senare och träffa flicksen :) jag fattar inte hur jag alltid kan bränna mig s mkt? fast låg vid bryggan hela lördagen och på söndagen drog thomas, malin och jag fram våran gamla kanot och padla till en ö. första doppet har jag oxå gjort! 31 maj den ni! ;) det var riktigt skönt i vattnet nästan 23 grader. på lördag kvällen blev det lite party i malins och mitt hus för oss unga. sååååååååå himla skönt med sommar! :D
vill höra ljudet från ett annat hjärta

RSS 2.0