Det finns en gud

det finns verkligen nån där uppe , nån som vill att jag ska lida så mkt som möjlig , varje liten synd jag gör får jag betala tillbaka i 1000 gånger värre!! detta är vad jag fruktat mest och så händer det mig . vem faan är jag? just nu vore det så mkt lättare att vara död . jag hatar att leva just nu !!

och som jag minns dig...

"För jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid,
men då slösar vi bort våra liv 
å jag tänker alltid på dig i april

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på"


image42

I had a little frog ones...

I had a little frog once. A little green frog, very cute.
And I loved that frog very, very much. It meant everything to me.
And one day I woke up. The frog was gone.
And I thought to myself that if the frog is gone, I'm going to kill myself.
So I stood there in my boyroom with my stepfathers gun pointing at myself. Ready to kill.
The little frog walks in to the room like this, and he stands and look at me. Then I understood.

 That if you really, really love someone, as my frog did with me, they can come back.
And that's not only animals. It could be people also.
So if Slim Susie loves you, she will come back, I promise.
She's coming back. Be happy and jump on your moped and take
a ride around the city and burn out and have fun. You and your moped.
Thank you for listening. Over and out
.


you have to know  the accent, cuz its hilarious.

image41

Raggningsrepliker

Nedan följer de 6 bäst rankade raggnisreplikerna:

  • Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.
  •  Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen.
  •  Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?
  • Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman.
  •  Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg..

Denna är för alla ni som gillar rakt på sak:

  •  Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?

Ut och ragga med er nu en fredag som denna ♥
(vi vet ju vilka ord som krävs för att jag ska falla xD) haha nejrå :P


Dont know what I want anymore

image40
I just need a huge right now


De hela började för så länge sen..

Som jag nämnt förut är kapitalismen sjuk. Att vi för flera år sedan började kollonisera och bryta länders gränser och särra på olika folkgrupper har gjort att vi har mkt krig idag. Spec i afrika. Det är bara så sjukt när man ser hur rasism och allt startade sambandet. Hur länderna blev fattiga för att de inte kunde förädla och än idag är skuldsatta. Move on!


Jag kommer nog inte till skolan imorrn heller för jag är så svullen i ansiktet att mamma skrattar åt mig, hon tycker inte jag ska gå om jag ser ut såhär. Min mamma kan aldrig säga att någon ser dålig ut så då förstår ni hur fruktansvärd jag är efter operationen plus att jag har ont.

Klar med novellerna iaf. Kretsloppet ska ju inte alls vara inne imorrn, det står vecka 5 på FL anteckningar, skööönt för jag vet inte riktigt vad de vill att man ska göra. Bara skriva av de som man rota på FL eller vad? jaja det löser sig.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör iaf, jag befinner mig i en svacka men ska försöka ta mig ut i helgen och kanse till och med träffa dig?^^
/s

När jag inte längre kan känna lycka

just nu kan jag inte känna nått gott, inget. det är då man undrar varför allt äns existerar. Det är svårt att minnas något lyckligt tillfälle, för allt är så svart.

Egentligen tror jag inte någon kan säga att den känner mig, för det är ingen som vet. Det gör så ont. Det är som att vara död men inte se ljuset. Ta det sista jag hade slit det från mig också. Ni kan ta alla mina ägodelar jag bryr mig inte,men när någon jag älskar de lilla band vi hade klipps. Då kan jag inte längre känna. Det är som om all lycka som någonsin funnits i mig flygit ut. Nu känns det som den aldrig kommer återvända.

Jag fick inte veta förren idag att du kunde se, känna vad jag kände. Å dom där orden, att du verkligen sagt så. Du är borta föralltid du kan aldrig mer påminna dom om mig och vem jag egentligen är. Hur klarar jag mig utan dig? varför ska lltid dom jag älskar försvinna? Jag saknar dig så, det finns så mycket jag hade velat sagt som jag älskar dig. Jag hoppas på något sätt att du kan se hur mycket jag saknar och tänker på dig. Du finns alltid med mig och jag skulle så gärna vilja lova dig att jag tar mig igenom det här också.
Du var den ända som visste för du var den ända som kunde se det osynliga.

Will I lose my dignity?

Will someone care?

Will I wake tomorrow?

From this nightmare


Jag älskar er!

Jag älskar dej. Förstår dom hur mkt dom orden betyder, hur jag blir alldeles varm.  oo om ni bara visste hur mkt jag älskar mina vänner verkligen!
image39

What a friend we have in time
Gives us children, makes us wine
Tells us what to take or leave behind

And the gifts of growing old
Are the stories to be told
Of the feelings more precious than gold

Friends I will remember you, think of you
Pray for you
And when another day is through
I'll still be friends with you

Babies days are never long
Mother's laugh is baby's song
Gives us all the hope to carry on
Friends I will remember you, think of you
Pray for you
And when another day is through
I'll still be friends with you

Friends I will remember you,
Think of you, pray for you
And when another day is through
I'll still be friends with you

Friends I will remember you,
Think of you, pray for you
And when another day is through
I'll still be friends with you


Där livet var på topp

det finns väl inte så mkt att säga just nu. Livet är en bergochdalbana. Tyvärr går min mest ner förtillfället. Jag var så peppad så på g inför festen allt bara lekte var verkligen glad Linus vart bättre. Festen var jätte kul spec förfesten med linnea , sabina , sophia och emma . jättetrevlig vi var verkligen på g. allt var kul tills vi skulle hem när allt var stulet. vi kolla ill det en kvart innan allt stände och då fanns allt.:( :( jag hatar sånna som inte kan lämna andras saker ifred.

hmmm, vet inte nått. trött som fan på julia nu orkar inet med den där skiten mer vill bara leva vidare utan allt , men hur lämnar man en så stor del av sitt liv? tycker synd om nicole som typ är kär i henne. borde väl inte skriva detta för vill inte att dom ska se. men iaf,, 

emelie har varit underbar, ingen har varit så söt mot mig efter allt som hon <3<3<3<3 mamma säger att barn kan se när man inte mår så bra. hemma är dom jätte rara mot mig nu iaf.

men jag fattar inte hur jag aldrig mer ska kunne lita på dej ??!! å du som vet min strörsta hemlighet , ., det andra verkar alla veta , men somdet är här i vår lilla stad alla vet allt om alla i nkpg. JAG BRYR MIG ICKE!

JAG BARA ÄLSKAR MINA VÄNNER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cant feel the pain

Have you been so sad, you cant cry?
Have you been so angry, you cant scream?
Have you been so afraid, you cant close your eyes?


Everything is  dark.
image38
Do never sail away

Why ?

Our sons stand naked
Through the walls
Our daughters cry
See their tears in the rainfall


Världen är inte rättvist, allt är konstigt. Linus ligger på sjukhus, dom vet inte vad det är. Han är riktigt riktigt dålig. Dom hade iaf fått honom att gå nått steg härom dan , så det går framåt nu :) Jag fattar inte, sånt ska inte hända en 16 åring.
Its hard, try to keep it up but its impossile.


Om en kär vän

Detta inlägg är tillägnat en person jag älskar och värdesätter mycket högt! Personen ifråga bad mig skriva några rader och självklart gör jag det till en sån underbar vän.


Jag tänker börja med att avslöja att det är en hon jag talar om. En av hennes favorit personer här i livet är Håkan. Vilken Håkan kan man då fråga sig, jo självklart älskar hon Håkan Hellström, men nu talar jag om Håkan Sunes lillebror. En karaktär som jag tycker hon liknar mycket. Hennes intresse för potatisar är precis som hans mycket stort. Hon blir alltid lika glad när potatis står på menyn (och kan till och med fråga kompisar om de inte kan äta potatis hemma hos dem). Han har en tendens att få en att bryta ut i hejdlöst skratt, det har även denna unga dam.  Han kanske mer för sakerna han gör, hon för sina inte allt för genomtänkta kommentarer.



Jag måste ändå beundra denna söta flicka som förut matchade sitt utseende till sin personlig het mycket bra med ett blont hårsvall. Hon har nu brutit trenden med att alla tröga måste vara blonda, och fortsätter i samma tröga stil tråtts den bruna färgen som nu pryder hennes huvud. Hon har en förmåga att vara en aning "seg" och "efter" men det är inget hon behöver misströsta för när hon inte förstår nått så lider hon ju inte av det heller.


Jag måste säga att hennes musiksmak är relativt bra. Musik jag kan tänka spelas hemma oss henne just nu är: Mando Diao, Håkan Hellström, Timo Räisänen, Babyshambles och Sugerplum Fairy m.f


Det jag tror jag beundrar mest hos denna flicka bortsett från hennes lojalitet som vän, otroliga skönhet och förmåga att ALLTID få mig att brista ut i skratt är hennes poetiska och konstnärliga sidor. Hon har mer än en gång gjort finna dikter till sina medmänniskor och nu senast gjorde hon en bild av en av de bästa grupper som någonsin existerat (som hon självklart själv är med i) FISH FAMILY

image34
Hon är brunetten med alla frågetecken som ni troligtvis redan listat ut.


För er som ännu inte lyckats lista ut vem jag talar om är det självklart min kära sbainuf. Döpt och prisad av Jesuses till Sabina Elisabeth Saletti

                             

Jag är otroligt lycklig att jag har dig min smarta sill<3


Gott nytt år Kenya

Man står här hemma firar nyår med sina vänner. Vi skjuter raketer för att fira, uttrycka vår glädja att vi går in ett nytt år. I Kenya tolkas troligtvis bomberna inte med glädje, utan ren skräck.
          

Kenya har alltid varit stolt att de varit ett sånt fredsland, men nu har hundra tusentals människor tvingats fly och ca 400 har blivit mördade. Allt handlar om politik. Det var nyligen val och Mwai Kibaki  förklarades som segrare, men anklagas för valfusk. Nu är det alltså oroligheter mellan två stammar.

Det värsta för invånarna är inte oroligheterna och dödantet i sig utan konsikvenserna detta för med sig. Det har spärrat av vägar vilket gör det nästan omöjligt att skaffa mat. Speciellt lidande blir det föräldra lösa barnen av detta. De kan inte ta sig till skolan där de får mat.

Vad vill jag nu säga med detta? Att alla borde ta planet och åka ner och ge dem lite mat? Nej inte precis, men jag tror vi alla någon gång behöver påminna oss själva om hur jävla mycket vi har. Hur mycket pengar läggar ungdomar igentligen på sprit i veckan ? Tänk om man då ibland skulle avstå från det och skänka lite pengar istället. Kapatalismen är inget annat än sjuk! Varför fördelar vi inte våra tillgångar, hjälps åt i världen?

Media ger oss också bilder som är helt felaktiga. Har ni tänkt på hur de alltid visar tillexempel på faddergalor bara dåliga saker? De får det att framstå som de är hjälplösa och inte kan göra nått utan våran hjälp, och än en gång får vi oss själva att kännas som hjältar om vi skänker en 100 lapp eller så. Hela tiden lyfts vi fram som räddare i nöden och de som de hjälplösa offrerna. But guess what ? deras liv är inte värdelösa ! Ärligt talat så får ju media det att verka som det. De är stolta över sitt land och hur de bor, och ibland frågar jag mig om det inte har de bättre än oss? För är det lycka att ha mycket pengar och att bo i ett samhälle där du helatiden tvingas visa din rikedom, där man umgås med de i samma status, det gör vi utan att tänka på det , för de med fula kläder är ju " töntar".

Jag skämms över mig själv!!


Älska mys

Igår invigdes pulka baken av , erika , fillip , linnea och sara , awiiiii :D sen hyrde vi film och traska hem till mig , lovvis kom osså ^^  linnea och jag var duttia och plugga sp hela dagen plus att jag var ute och gick med mor min och hälsa på hos momo : ) bra sara (Y) nu kom syster vi ska på bio sen :) så jag ska väl gå och vara lite trevlig för hon ska äta här .

drömde om han i natt, kanske det betyder nått? fast tror inte det för helt plötsligt var hstpg osså där xD hahaha nu har jag drömt om han två ggr sen vi börja samma klass, han var lika trög i drömmen som på riktigt :P men såg ju dig såå söt gubbis , saknar oss ;(

My lovelife

Haha , alla typ frågar hur det går med olika , jag är medveten om att jag kanske ändrat mig lite hitochdit på senaste:P Iaf så kan jag bara säga det kanske finns nån , haha . Jag vet inte vad jag vill just nu , det känns taskigt som om jag skulle kunna utnyttja bara för det är vinte och kallt , men som jag brukar säga : DET ÄR KOMPLICERAT XD

Kanske kan återkomma med dena punkt vid ett senare tillfälle , så länge puss och mys på er i vintekyllan;P

sög av sin hund

aaaww myskväll fanny, isabelle, natalie och sara :) mkt trevligt , roligt att vi stötte på nattas o min vän xD hehe .. piinsamt att jag skrek så där :S aja man får inte vara så känslig. 

Vi hade iaf filmkväll med mkt mkt chips och dip , mums ^^ Vi såg en film där tjejen sög av sin hund +o(  Faan vad äckligt!! sen hatade man typ henne hela filmen. Asså vilken jävla film. vem kommer på att en tjej ska sitta ensam och suga av sin hund och sen berätta för sin pojkvän ? sjukttttt!! sorry om nån ville se filmen man allt avslöjas ändå ibörjan xD 

idag kommer julia . as länge sen ju :/ vet inte om hon är surer mmen det är faktiskt deras fel , för jag har hört av mig . lite trött på dom där två asså ..

älskling ringde igår igen :D dom hade det bra:) Kommer hem på lördag :D Då ska vi leka :) :) känns lite dumt jag bara babbla på massa om allt det som hände på nyår , haha sen satt ralle brevid och hörde allt xD men det är lungt han vet ju det mesta iaf :P 

fortfarande sjuk, men försöker bli frisker iaf så jag kan ut och åka pulka för idag kom snön :D :D :D puss  

RSS 2.0